...
Forside / Om os

Om En Mands Guide

Velkommen til min livsstilsblog for mænd – En Mands Guide

Her vil du finde artikler og vejledninger om alt fra mode og økonomi til træning og karriere. Mit mål er at give dig inspiration og værktøjer til at leve et godt og balanceret liv som mand. Men bare rolig, kvinder er også velkomne her på bloggen, mange af indlæggene kan være brugbare for alle, uanset køn.

Jeg tror på, at man kan have det godt og se godt ud, uden at det skal være besværligt eller koste en formue. Derfor vil du her finde enkle og praktiske råd og vejledninger, som du kan tage med dig i din hverdag.

Jeg har selv været igennem mange af de udfordringer, som mange mænd står overfor – fra at føle sig usikker på sin stil (og hårgrænse) til at kæmpe med motivationen i træningscenteret – Især investering, helbred, karriere, kærlighed, mode og et liv som selvstændig marketings konsulent har betydet meget i de sidste par år. Derfor ved jeg, hvor svært det kan være at tage skridtene mod et bedre liv. Men jeg tror også på, at det er muligt for alle at forbedre sig, hvis man har de rette værktøjer og mindset.

En af de ting, jeg tror på, er at det er muligt for mænd at være både maskuline og i kontakt med deres følelser. For mange mennesker, kan det være svært at bryde med det traditionelle kønsrollemønster, hvor mænd er forventet at være “stærke” og “ubøjelige” og at de ikke bør vise deres følelser.

Men sandheden er, at alle mennesker har følelser, og det er sundt og normalt at have og udtrykke dem. At være i kontakt med sine følelser og at være åben om dem kan faktisk gøre en mand endnu stærkere og mere modstandsdygtig over for stress og problemer i livet.

En Mands Guide, vil jeg gerne vise, at det er muligt for mænd at være både maskuline og følelsesmæssige, og at der ikke er nogen konflikt mellem de to ting. Jeg vil til tider derfor dele tips og råd om, hvordan man kan arbejde med sine følelser, og hvordan man kan udtrykke dem på en sund og produktiv måde.

Så uanset om du er en mand, der ønsker at være i kontakt med sine følelser eller en kvinde, der søger inspiration og rådgivning om emnet, så er du velkommen til at følge min blog og dele dine tanker og erfaringer med mig.

Jeg håber, at du vil finde inspiration og nyttige tips på min blog. Tøv ikke med at kommentere eller kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at dele dine egne erfaringer.

Tak fordi du besøger min blog!

Hvem er jeg?

Thor Lundehøj

Thor Lundehøj

Bosat på Frederiksberg, sammen med min skønne kæreste. Jeg er passioneret om online marketing, især SEO og Google Ads, og jeg er både ansat i en virksomhed samt selvstændig marketingkonsulent.

Foruden et rigt liv på interesser, kærlighed og sociale bekendtskaber, lever jeg også med en sjælden kronisk sygdom, som påvirker mig i min hverdag. Selv om det kan være svært at håndtere nogle gange, har jeg lært at leve med det og finde måder at gøre det bedre for mig selv. Det er en progressiv sygdom, som bliver værre med tiden, men så længe man selv ønsker det, skal man nok finde en måde, at leve med det på. Denne blog er derfor også et vigtigt outlet for følelser og øv’er her i livet. Samt deling af viden.